Kesä

Maksulliset lisäpalvelut kesällä

Kesällä Lapin luonto on täynnä mahdollisuuksia. Yöt ovat valoisia ja lämpimiä. Järjestämme erilaisia kesäisiä retkiä ympäröivään luontoon. Miltä tuntuisi kalaretki erämaa-tammukkapurolle ja yöpyminen ulkona.

Päivä joella retki. Käytössä on 8x4m tukeva moottoroitu lautta, jonka kannella grilli, terassikalusto ym. Lautalta voi kalastaa, uida tai viettää muuten vain mukavaa aikaa. Voimme järjestää vaikka kesäisen grilliruokahetken rauhallisesti virtaavan joen poukamassa. Mukaan voidaan ottaa myös Lapin kesyin poro Sisu, joka on jo tottunut kulkija lautallamme. (Retken kesto sopimuksen mukaan). Joki on erityisen kaunis joelta katsottuna aikaisin keväällä tai Ruskan aikaan syksyllä

Opastettu hilla(lakka)retki lähiseudun parhaille kasvupaikoille. päivän päätteeksi sauna ja hillalätyt jäätelön kera kodassamme.

Kanoottiretki Kapsajoelle ja retken päätteeksi savusauna. Melomme myötävirtaan Lintulasta 22 km alajuoksulle ja retki päättyy Luppokummun majapaikkaanne. Matkalla pysähdytään syömään Kapsajoen hiekkapoukamassa, jossa kokkaamme nuotiokalaa/lihaa ja keitämme pannukahvit. Illan päätteeksi kelpaa  kiivetä savusaunan lauteille rentouttumaan.

Heinäkuinen retki tammukkapurolle on upea elämys

Ilmatyynyaluksella joelle. Teemme maisema- tai kalaretkiä ilmatyynyaluksella joelle olosuhteiden sen salliessa. Pääsääntöisesti tämä onnistuu kelirikosta kelirikkoon ennen paksun lumen tuloa. Kerralla kyytiin mahtuu kuljettajan lisäksi 4-6 henkilöä. Voimme myös kuljettaa sillä asiakkaita Levin käynneille tai noutaa sieltä.