Kevät

Koe Lapin kiehtova kevät

Lapin kevät tulee nopeasti ja voimalla. Joet aukeavat ja lehdet ilmestyvät puihin, kullerot puhkeavat kukkaan ja muuttolinnut saapuvat. Keväinen tulva joella on luonnon voimannäyte jota on kiehtovaa seurata.


Maksulliset lisäpalvelut keväällä

Järjestämme erilaisia retkiä lisäpalveluina keväiseen luontoon kasvukauden mukaan


Keväällä ja alkukesästä teemme sieniretkiä korvasienimaille ja keräämme herkut talteen. Retken jälkeen käsittelemme sienet ja valmistamme vaikka aterian päivän saaliista.

Jäiden lähdön jälkeen on mukava käydä tutkimassa jokivarsilla talven jälkiä. Pysähtyä ehkä pälvipaikoille nauttimaan kevätauringon voimasta ja tehdä vaikka makkaratulet joen törmälle.

Remu ja Pike hämmästemässä kuinka se vesi nyt tuossa on, ei se eilen ollutVesien auettua kala käy hyvin pyydykseen...

...ja maistuu vaikka kodassamme savustettuna.

Kun on viettänyt päivän raikkaassa ulkoilmassa maistuu varmasti sauna. Halusitpa sitten savu- tai jatkuvalämmitteiseen saunaan niin vihta täytyy tehdä tuoksua ja tunnelmaa antamaan. Mikään ei voita kevään ensimmäisten koivunlehtien tuoksua saunassa. Opastamme vihdan teossa ja lämmitämme halutessanne saunan.

Edellä vain muutamia esimerkkejä kevätkauden aktiviteeteistä. Kaikkiin vuodenaikoihin sisältyy paljon mahdollisuuksia ja kaikkea emme saaneet mahtumaan näille sivuille. Jos sinulla on oma toive - kerro se meille ja jos se on toteutettavissa, me teemme siitä mahdollisen.