Syksy

Syksy on sadonkorjuun juhlaa

Maksullisena lisäpalveluna järjestämme erilaisia retkiä ympäröivään luontoon. Liikkuminen syksyisessä metsässä tuoksuineen ja väreineen on ikimuistoinen kokemus. 

On mieltä ylentävä kokemus vaeltaa syysluonnossa ja hyvällä onnella palaat tyytyväisenä täysi sieniämpäri tai muu saalis mukanasi majoitukseen palkkiona päivän uurastuksesta. 

Myös yöpyminen metsässä on mahdollista.

Elo-syyskuun aikaan järjestämämme pohjoisen rapujuhlat ovat olleet kiiteltyjä. Ravut toimitetaan meille Päijänteen puhtaista vesistä oman luottopyytäjämme saaliista.

Järjestämme opastettuja sieniretkiä ympäristön metsiin. Autamme lajitunnistuksessa ja sienten edelleen käsittelyssä sekä laitamme halutessanne erilaisia sieniherkkuja saaliista kanssanne.

Myöhäissyksyllä järjestetään useissa paikoissa poroerotuksia. Järjestämme vierailuja porotarhoille. Kauttamme saat myös ostaa poronlihaa halutessasi.

Järjestämme opastettuja pienriistan sekä hirven metsästysretkiä valtion maille. Valtionmaat alkavat rajanaapurina maillemme ja Kittilässä on yli 260 000 hehtaaria riistarikkaita metsästysalueita. Erityisesti kanalintukannat ovat olleet alueella viimevuosina varsin hyvät. 

On myös mahdollista yöpyä luonnossa ja valmistaa saaliista herkullisia aterioita nuotiolla.

Syksyllä kala syö hyvin. Eksoottinen retki tammukkapurolle heinä-elokuun aikana on upea kokemus.

Edellä vain muutamia esimerkkejä syyskauden aktiviteeteistä. Kaikkiin vuodenaikoihin sisältyy paljon mahdollisuuksia ja kaikkea emme saaneet mahtumaan näille sivuille. Jos sinulla on oma toive - kerro se meille ja jos se on toteutettavissa, me teemme siitä mahdollisen.